Apportering til hverdag og fest 2017

Nu tilbydes det 4. kursus efter konceptet  i den svneske bog ”Apportering till vardag och fest” for alle racer af jagthunde. Bogen er netop udkommet i USA.
 
Lena Gunnarsson og Åsa Davidson.
 
Lørdag d. 6. og Søndag d. 7. maj 2017 
Deres expertise ligger inden for retrieverne og spaniels og jeg er derfor rigtig glad for, at jeg igen har fået dem overtalt til at dele ud af deres viden og erfaring også for de stående hunde og for alle der har lyst til at lære nye teknikker for indlæring af apportering som er baseret på belønning og leg.

På de tidligere kurser har vi alle oplevet en fantastisk positiv stemning og en masse input til at komme videre på det niveau hver hund er på.

Hvad indeholder kurset?:
 
 Træningen tager udgangspunkt i alene at anvende belønning og uden nogen form for fysiske eller verbale korrigeringer. De er vant til at arbejde med hunde som ikke nødvendigvis lader sig ”narre” af flere gentagelser og som det er svært at finde belønninger til.

I løbet af kurset vil vi arbejde på at få engagerede og sikre hunde ved gradvist at opbygge grunden og få denne ”kvalitetssikret”, inden vi går videre og stiller større krav. I det tempo, hunden kan håndtere det, vil vi lægge flere og flere forstyrrelser på i hvert moment.

For de af jer der har deltaget tidligere vil vi blive ved med at bygge oven på de færdigheder hunden har og arbejde mod at håndtere vildt, med flere forstyrrelser og længere afstande. Vi forventer at kunne tilbyde vandarbejde på dette kursus.

For hvem/målgruppe:
Kurset henvender sig til alle jagthunde i alle aldersgrupper – lige fra hvalpe til den lidt ældre hund og det kræver ingen forudsætninger at deltage. Kurset tilpasses dit og din hunds niveau.

Tilmelding:
Send en mail til følgende: ay@email.dk med race, alder på hunden evt. tidligere træningserfaring og evt. udfordringer. Du vil herefter modtage en bekræftelse på mail. Din plads på kurset er først reserveret, når du har indbetalt halvdelen af kursets pris kr. 1.000. Restbeløbet (1900,- skal være indbetalt senest den 01.04.2017). Indbetalingen er bindende og refunderes ikke. Regler for afbud er angivet på www.hunterslimited.dk. Ved for få tilmeldinger aflyses kurset, og evt. indbetalt kursusgebyr refunderes naturligvis. Endelig informationer fremsendes 2 uger inden kursusafholdelse.

Kurset inkluderer bla. følgende momenter:
Ro og selvkontrol, At gribe, Afleveringer, Nærsøg, Stopsignal, Dirigering, Jagtfod, Forstyrrelser, Vildt.


Arrangør: Anja Ylönen, www.hunterslimited.dk

Hvor: Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse

Hvornår: 6-7. maj 2017. Mødetid begge dage kl. 9.00.

Antal kursistpladser: 12 kursister med hund - 6 pr. instruktør.

I prisen er inkluderet morgenmad begge dage og kaffe/te/kage.

Pris: 2800.- inkl. moms (2240.- kr eks. moms) Konto nr. 8114-8681570.
Copyright 2012 - Anja Ylönen | CVR: 37771279 | Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: +45 24 84 27 86 | ay@email.dk